הפרעות קשב וריכוז בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/04/2003 | 15:44 | מאת: טלי

אני בת 33 ויש לי חשש שאני סובלת מהפרעת קשב וריכוז בלימודים. פניתי לרופא פסיכיאטר והוא טוען שאם לא אובחנתי כך כילדה, כיוון שלמדתי , התרכזתי ואפילו הייתי מצטיינת בלימודים, לא יכול להיות שיש לי את ההפרעה הזו. רציתי לשאול האם יכול להיות מצב שהפרעה זו מופיעה בגיל מבוגר למרות שכילדה לא אובחנתי סובלת מהפרעה זו. תודה על תשובתך.

18/10/2003 | 22:58 | מאת: משה

גשי למכון כמו אניגמה בתל-אביב. הם יעזרו לך , ניתן לקבל החזר מקופת חולים. טלי כתב/ה: > > אני בת 33 ויש לי חשש שאני סובלת מהפרעת קשב וריכוז בלימודים. > פניתי לרופא פסיכיאטר והוא טוען שאם לא אובחנתי כך כילדה, כיוון > שלמדתי , התרכזתי ואפילו הייתי מצטיינת בלימודים, לא יכול להיות > שיש לי את ההפרעה הזו. > רציתי לשאול האם יכול להיות מצב שהפרעה זו מופיעה בגיל מבוגר > למרות שכילדה לא אובחנתי סובלת מהפרעה זו. > תודה על תשובתך.