גב עמוד שידרה(חוט שידרה)

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/04/2003 | 21:46 | מאת: נ נ י

לרופא הנכבד שלום אני סובל מפריצת דיסק בגובה L5-S1 פריצת דיסק מרכזית ולימין הגורמת ללחץ על השק התקלי עם היצרות של התעלה בMRI ממצאים דומים ב-2 בדיקות של EMG שנערכו במכון מור ובבי"ח איכלוב נזק כרוני דו צדדי בשורשים L5-S1 ב-2 הבדיקות הממצאים דומים (גם במכון מור וגם בבי"ח איכלוב). אני סובל ממגבלויות בתנועה,בהליכה וכאבי גב עזים שמקרינים לרגלים .האם לפי הנתונים הנ"ל קיימת נכות כלשהיא ואים כן האם היא נכות צמיתה והאם ניתוח יכול לשפר את המצב ובאיזה מידה.

29/04/2003 | 00:27 | מאת:

נני שלום קרוב לוודאי שהתשובה חיובית לשתי שאלותיך. ע"מ לענות עליהם יש צורך לבדוק אותך ואת הצילומים שביצעת. במידה ותרצי אשמח לראותך במרפאתי. ד"ר אשכנזי