Acoustic Neuroma

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/04/2003 | 19:39 | מאת: שרון

ד"ר שלום לפני כ8 חודשים עברתי ניתוח להסרת ACOUTIC NEUROMA בהנובר גרמניה ע"י פרופ סמי. הניתוח עבר בהצלחה כמו כן תהליך השיקום היה מהיר . לפני חודשיים בבדיקת MRI בארץ נתגלו "שארית קטנה 4X8X10 מ"מ של גידול מאחורי תעלת השמע הפנימית ללא חדירה לתעלה" יש לציין שגודל הגידול היה בסביבות ה 2 ס"מ מלכתחילה. במקביל שלחתי דוא"ל לרטגנלוג בגרמניה ותשובתו חד משמעית לאחר התייעצות עם פרופ סמי הכול תקין אין שום השנות או שרידי גידול. ביקורת בעוד 9 חודשים. הייתכן!!! 2 רופאים 2 אבחנות 1 שחור 1 לבן אין אפור ויש רק MRI אחד מה עושים?

23/04/2003 | 21:09 | מאת:

שרון שלום את וודאי מכירה את הפתגם שלא נותנים לחתול לשמור על השמנת. לרופא המנתח ולרנטגנולוג העובד איתו אין כל אינטרס כלפיך בייחוד בהתחשב במרחק ביניכם. שארית גידול כפי שאת מתארת אינה קטנה וגודלה כמחצית מהגידול המקורי. כדאי שתפני לנוירוכירורג נוסף בארץ להתייעצות. ד"ר אשכנזי