שאלה חשובה ומטרידה!!!

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/04/2003 | 20:40 | מאת: טל

לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש חוסר תחושה בצד הפנימי של הבוהן בשתי הרגליים. נוירולוג שבדק אותי אמר שזה שום דבר, היות שזה רק באצבע אחת ובמקום מאד מוגבל. הוא גם טען שזה מלחץ ממושך על הרגליים כיוון שאני עובדת הרבה שעות בעמידה. מאז עברו כארבעה חודשים, ולא חל שום שינוי. חוסר התחושה נותר עדיין מוגבל אך מטריד אותי שזה לא עובר. האם זה סימפטום של טרשת נפוצה?

09/05/2003 | 11:47 | מאת: מוטימוט

שלום טל מקרים רבים של נימול בקצוות הגפיים נגרמים עקב חוסר זרימת אנרגיה לאיזור-כאילו מישהו דורך על צינור מים וגורם לחסימה. דיקור יעיל לשחרור החסימה בברכה מוטי 056-791001