מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/04/2003 | 22:23 | מאת: לילך

אני סובלת כבר כארבע שנים ממיגרנות, הנירולוג שלי אומר שלא ניתן לתת לי כמעט שום תרופה מכיוון שבילדותי היו לי מעין "כוויות קור " בידיים, ושכל התרופות ירמו לתופעות לוואי חמורות,פרט לאקמול, אופטלגין ונורופן, בכל פעם שיש לי מיגרנה, אני מקבלת זריקה של וולטרן, שרק משתקת אותי לעוד כמה ימים... מה עוד אפשר לעשות?

20/04/2003 | 07:14 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב ניתן לסייע לך בטיפול אלטרנטיבי. הטיפול הביא למזור בקרב חולי מיגרנה אשר סל התרופות המקובל לא סייע להם. הטיפול מושתת על צמחי מרפא אשר במקורם היו מיועדים לטיפול במחלה אחרת והתגלה כי הם מורידים את ההתקפים עד כדי אי הופעת התקף. אסייע לך באם תחפצי. תוכלי לפנות אל האי מייל או לאתרני באמצעות מודיעין בזק 144 מור רמי הומאופט - קרית אתא. חג שמח וכשר רמי מור