פגיעה בעצב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

31/03/2003 | 12:46 | מאת: דנה

שלום רב לבעלי יש הרגשה של תרדמת בחצי פנים כמו בזריקת הרדמה של טיפול שינים ומדי פעם צמרמורת בשעת אכילה נעשה צילום נשלל כל דבר חריג ומסוכן,נשלחתי לתל לשומר לבדיקה אצל רופא והוא נתן לי כדורים ואמר שזו פגיעה בעצב זה נמשך כמעט 3 חודשים ואן שיפור האם יש דרך טיפול אחר

11/04/2003 | 23:10 | מאת: מיכאל

לדנה אני ממליץ לכם לעשות בדיקת סי טי ולאחר מכן בדיקת M.R.I אלו שהם שליליות ללא ממצאים תוכלו להיות רגועים וכמו כן יש מצב שיש לחץ על העצב במוח להיתעקש על בדיקת MRI ודחוף ליפני החמרה של המצב חס וחלילה והרבה בריאות