מיגרנה לילד.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/03/2003 | 09:04 | מאת: ידידיה

שלום וברכה, לבני בן ה-12 , היו בחצי שנה אחרונה שני התקפי מיגרנה. כיצד ניתן למגר את התופעה בעודה באיבה? בתודה, האב המודאג.

28/03/2003 | 13:10 | מאת: רמי מור - הומאופט

לאב המודאג אין למרבה הצער אפשרות למגר תופעה רפואית בעודה באיבה. כלל המיגור הזה חל על תחומי חיים אחרים . אך ניתן לחיות עם מיגרנה בלא לסבול ממנה. הטיפול המשלים הראה תוצאה מרשימה ביותר בהפחתת תדירות ההתקפים עד כדי אי הופעתם. הטיפול טבעי ויחודי בלא משככי כאבים. הוא התגלה במהלך טיפול במחלה אחרת לגמרי אשר אף היא מוטבת בטיפול משלים. אסייע לך באם נחוץ הדבר. האי מייל שלי לרשותך. בברכה רמי מור