בולימיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/03/2003 | 20:20 | מאת: ניקול

אני לא יודעת אם זו הכתובת אבל.. אני בת 24, הייתי בולימית (אוכלת ומקיאה) מגיל 15 עד גיל 22.5 ! לפני כשנה וחצי החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולא הקאתי יותר. התחלתי להתאמן הרבה אך עליתי כ-5 קילו במשקל ואני אוכלת די הרבה שלשום נשברתי והקאתי שוב וכנ"ל היום אני מאוד מאוכזבת מעצמי ומאוד מאוד מפחדת לחזור לבולימיה!! המחלה גרמה לי ללחץ דם גבוה, בעיות עצבים וחוסרים רבים בגוף! אני מאוד מפחדת אבל נראה שזה חזק ממני! מה לעשות??? בבקשה תעזרו לי

30/03/2003 | 19:26 | מאת: אנבל

היי ניקול אני בהחלט יכולה להבין את המצב שלך אני הגעתי בפחות זמן למצב בריאותי יותר גרוע ועד היום אני סובלת מהתוצאות של זה.. קודם כל עשית את הצעד הראשון בכך שהחלטת להפסיק להקיא וזה צעד מאוד קשה.. דבר שני את יכולה ללכת להתיעץ עם פסיכולוג או יועץ שמתעסק בבעיות אכילה-יש מרכז בתל השומר לכך. יש גם פורומים לתמיכה בהפרעות אכילה ולדעתי את צריכה לגשת לרופא משפחה כדי לעשות בדיקה יסודית לראות עם הכל בסדר איתך עם לא נהרסו מערכות בגוף. וזה שהקאת שוב למרות שהפסקת על תכעסי על עצמך זה יכול לקרות לכל אחד אחרי הכל אנחנו בני אדם ולא מכונות. פעם הבאה פשוט תנשמי עמוק לפני שאת עושה את זה ,תשתי כוס מים,אפיילו תבואי לאחד הפורומים ותוציאי את מה שיש לך על הלב לאט לאט תראי שזה עוזר לך.. מאחלת המון המון בהצלחה זה מאבק קשה אבל שווה לנצח בו:)

30/03/2003 | 22:47 | מאת: לאנבל

תודה רבה על העידוד, זה מאוד עוזר לי עכשיו זה עושה טוב לדעת שמישהו התייחס ואיכפת לו ואני לא לבד פה.. אני אקח את עצתך ואפנה לעזרה ובאמת אנשום עמוק עמוק לפני בהצלחה גם לך, אני מקווה שהמצב הבריאותי ישתפר!

04/04/2003 | 00:26 | מאת: יעל

ניקול חמודה, את לא לבד!!!! קראתי את מה שכתבת והרגשתי כאילו יש לי כפילה. שמי יעל ואני גם בולמית מגיל 15.5 עד גיל 21. אני כיום בת 23 ועדיין עם הבעיה אך באופן קל מאד ביחס לתקופה ההיא.גם אני מתעמלת המון ורוכלת המון וישנם ימים בהם אני מרגישה במלכוד בדיוק כמוך. יש לי כמה שיטות להציע לך. אשמח אם תתקשרי אלי לטל' 056-938844 ונוכל לדבר בכיף!

07/04/2003 | 17:15 | מאת: ליעל

תודה יעל, את ממש נחמדה אני באמת אצור איתך קשר טלפוני ונוכל לדבר שוב תודה ביי