מיגרנה והנפש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/03/2003 | 01:22 | מאת: לאה

לנוירולוג שלום ברצוני לברר האם יש קשר בין הנפש ותופעת המיגרנה?ואם כן מהו? תודה לאה.

25/03/2003 | 07:09 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לאה איני ניירולוג . אך קרוב לודאי כי מצבי דחק נפשיים מאיצים את התהליך ומזרזים התקפי מיגרנה. כפי שכתבתי כאן רבות, הטיפול האלטרנטיבי אשר אני מיישם הוא בשורה לחולי מיגרנה. אשמח לסייע באם תחפצי. בברכה רמי מור

25/03/2003 | 17:43 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית-

קיים קשר חד משמעי בין הגוף והנפש. ולא רק במיגרנה אבל בודאי שבה. מפנה למאמר על כך להוכחת התיאוריה ,עברי טיפול קינסיולוגי. http://www.tevalife.co.il/article.asp?id=671