מיגרנה ומוצרי חלב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/03/2003 | 08:11 | מאת: רקפת

שלום רב, אבקש לדעת האם חלב ומוצריו ידועים כאחד מגורמי מיגרנה? אילו מזונות אחרים ידועים ככאלה ? תודה , רקפת

24/03/2003 | 14:23 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב רקפת בכל מהלך עבודתי לא מצאתי קשר למוצרי חלב ולמיגרנה. אולם איני בא לשלול קשר כזה שאין אני יודע מידע אודותיו. במבחן התוצאה אני יודע להוריד את התקפי המיגרנה לרמה בה אין המיגרנה משבשת את החיים באמצעות טיפול משלים ובאמת יחודי לעבודתי. אסייע לך באם תחפצי. בברכה רמי מור

24/03/2003 | 16:15 | מאת: רקפת

שלום רב, תודה על התשובה המהירה. וכן, אני מעונינת לקבל עזרה על-מנת להתגבר על התקפי מיגרנה, ללא אימיטרקס. תודה, רקפת.