מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/03/2003 | 22:06 | מאת: תומר

שלום לך אני בן 30 ולאחרונה בשנתיים האחרונות בערך התחילו לי מדי פעם כאבי ראש חזקים מאוד אשר בדרך כלל לפני ההתקפי כאב היתי רואה נקודות שקופות בעיניים ובערך לאחר שעה היה מתחיל לי כאב "דופק" בחצי הראש לפעמים מאחורה ולמים בצד. הכאב היה חזק מאוד ולעיתים מלווה בבחילות והקאות ואי יכולת תפקוד במיוחד באור או ברעש. אני יודע שהתופעות האילו הם בדרך כלל סמנים של מיגרנה. האם יכול להיות שמיגרנה מתחילה בגיל מאוחר יחסית? ז"א לא מילדות ? מה אפשר לעשות בנידון ? האם אפשר לאבחן מיגרנה בוודאות ? תודה מראש תומר

24/03/2003 | 07:57 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לך טרם שאפרט אדגיש. במידה ומדובר במיגרנה אשר אובחנה ע"י ניירולוג ונשללו בעיות אחרות ( גידולים או מצבים אחרים ) או בעיות בעמוד השדרה או אז אני אהיה לך לבשורה. הטיפול המיגרנה נעשה בהרכב טבעי צמחי אשר התברר כי מפחית את תדירות התקפי המיגרנה באופן ניכר עד כדי היעלמותם. הטיפול התגלה בהמלך טיפול במחלה אחרת. אסייע לך אם תחפוץ בפנייה אל האי מייל. בברכה רמי מור