טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/03/2003 | 22:34 | מאת: עדי

שלום רב. ברצוני לברר עבור נערה כבת 17 או 18 ,שמזה כ-3 שנים מאובחנת כחולה בטרשת נפוצה : האם ישנה תרופה חדשה שיכולה לרפא את המחלה או לעכב את תהליכי הניוון? בתודה,עדי(בשם אילה).

25/03/2003 | 14:49 | מאת: אפרת

הי עדי ואילה, פרט לטיפולים הניתנים בהזרקה ועליהם בודאי שמעתם (קופקסון, בטאפרון, אוונקס ורביף) אשר כולם למעשה "מבטיחים" להפחית את מספר ההתקפים בכ-30% וכך גם לעקב את התפתחות המחלה... ישנם טיפולים נוספים נסיוניים יותר. (אנטגרין, אימונוגלובולינים ועוד...) מציעה לך לשאול באתר של תפוז הנועד לחולי טרשת נפוצה... משתתפים שם חולים לא מעטים שמתמצאים לא רע. קישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=189 רק בריאות!