כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/03/2003 | 16:50 | מאת: רמי

שלום חמתי הנמצאת באוקראינה סובלת מכאבי ראש תמידיים ואנו תומכים בה נמצא ברשותי צילום סי טי שלה אבקש אם אפשר לבדוק הצילום ולקבוע אבחנה משוערת את הצילום אשלח אם תיאות לבודקו תודה רמי

22/03/2003 | 12:49 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לרמי צר לי כי לא אוכל לחוות דיעה בעניין צילומי הסי טי אך במידה ומדובר בכאבי ראש על רקע מיגרנה ( ולא חבלה או גידול/ עמוד שדרה ) אהיה לך לבשורה. הטיפול המשלים במיגרנה הוא בשורה לחולים. הוא מפסיק את ההתקפים בלא שימוש כלל במשככי כאב. תוכל לפנות אל האי מייל שלי באם תחפוץ. בברכה רמי מור הומאופט

22/03/2003 | 14:52 | מאת: רמי

רמי תודה על המענה לנו דווקא יש החשש שמדובר בסרטן מי לדעתך יכול כן להציץ בצילומים ולחוות דעה רמי