אלצהיימר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/03/2003 | 21:11 | מאת: ענבל

שלום! אני הייתי רוצה לבקש עזרה במציאת חומר שקשור לגורמי המחלה אלצהיימר או במילים אחרות הסיבות לה. אני מודעת לעובדה שאין כיום סיבות ידועות אבל יש אולי סיבות אפשריות ועל זה הייתי רוצה לדעת. אם יש איזשהן תמונות על אלצהיימר הייתי גם כן רוצה לבקש, בבקשה!

19/03/2003 | 23:48 | מאת: פרח בר

כדאי ליצור קשר עם עמותת אלצהיימר שנמצאת בבית חולים שיבא, בתל-השומר

23/03/2003 | 19:45 | מאת: חסוי

הייתי רוצה מאוד לקבל את הטלפון של עמותת האלצהיימר בבית החולים שיבא בנוסף הייתי רוצה לקבל את הטלפון של המרכז החדש בגבעתיים (נדמה לי) של אלצהיימר. זהו מרכז חדש. תודה רבה!