toret

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/03/2003 | 10:05 | מאת: אלי

האם מישהוא מכיר שמות של מרשמים הומאופטים או של צימחיי מרפה טבעים לטיקים של טוראט.? כי הקונבציונאלי מאוד מחליש אותי ומגביל מאוד...תודה למי שיודע ויכול לעזור לי בעיניין ....

24/03/2003 | 15:14 | מאת: קרן

אלי שלום, אם ברצונך לקבל טיפול הולם בנושא של צמחי מרפא או הומאופטיה, הייתי ממליצה לך ללכת למטפל באופן מסודר. אין לקחת תרופות הומאופטיות בקלות ראש, בניגוד לדעה שרווחה בקרב הציבור, תרופות הומאופטיות יכולות לגרום נזק, באם לא הותאמו כראוי למטופל.

08/04/2003 | 21:20 | מאת: אלי

תודה לך קרן על תשובתך אבל אני לא מבין את ההומאופטייה ?היא עובדת לאט מאוד ולא יודע עובד או לא עובד העסק והאם את מכירה הומאופתית טובה ? תודה

20/04/2003 | 17:22 | מאת: ELI

,תודה תודה לך קרן ומיתנצל על תגובתי המאוחרת בכל זאת עקרונות ההומאופטייה הן: דומה בדומה יירפה אבל לימצא את הדומה זו הבעייה אבל ייש פעילויות אלטרטיביות ללא הכנסת גורמים זרים לגוף שיכולות לעזור כך חושבני ספורט יוגה מדיטצייה ואם ייש מי שמיתמצה \ת ורוצה להדריך או לצרף אותי אז בכיף אודה לו\ה ...