כאב ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/03/2003 | 12:18 | מאת: saya

שלום. אני בת 31 ואני סובלת כבר כמה שנים מכאבי ראש ממושכים, שמתבטאים בלחץ ברכות. בשבוע האחרון הופיע כאב חדש, המקשה עלי לתפקד. הכאב הוא חד דופק ושורף ומתעצם עם כל פעילות, בימים הראשונים הוא היה במרכז הראש וביומיים האחרונים הוא מופיע רק בצד שמאל . הופנתי למיון ובדיקת נוירולוג, עצב ראיה וצילום מערות פנים היו תקינות. הופניתי גם לCT .(שאעבור בתחילת השבוע הבא) עוד אציין שלפני כ7 שנים עברתי 2 תאונות דרכים תוך 3 חדשים, ונמצא בCT שיש לי שבר קווי באחת מהחוליות בצוואר, בMRI שעשיתי, נכתב שיכול להיות שזה מולד. בדיקת נוירולוג קודמת קבעה שזה כאב לחץ. מה לדעתך הסיבה לכאב? האם יש קשר לתאונה? איך אפשר להקל על הכאבים. תודה

16/03/2003 | 21:29 | מאת: אוהד רותם

בימים אחרונים אני מרגיש כאבים קלים בצד האחורי של ראש אשר מלווים בלחץ קל הדבר מפריע לי להירדם כך שאני לא יושן כבר 3 ימים וגם כשה אני נורא רוצה לישון אני לא מצליך להירדם.לסיכום אוסיף שאני בן 32 בדרך כלל ברי.

22/03/2003 | 12:53 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לך במידה ומדובר בכאבי ראש על רקע מיגרנה ( ולא חבלה או גידול/ עמוד שדרה ) אהיה לך לבשורה. הטיפול המשלים במיגרנה הוא בשורה לחולים. הוא מפסיק את ההתקפים בלא שימוש כלל במשככי כאב. הוא התגלה באקראי במהלך טיפול משלים במחלה אחרת. תוכל לפנות אל האי מייל שלי באם תחפוץ. בכנותי הרבה רמי מור הומאופט