מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/03/2003 | 16:54 | מאת: מיכל

מזה כמה שנים אני סובלת ממיגרנות, בדר"כ צד ימין של הראש, הכאבים חדים מאוד ומלווים בהקאות ורגישות לאור. מזה כשנה אני נוטלות כדורי ריזאלט מתמוססים (10 מ"ג) האם השפעת הכדור תעלם לאחר נטילה רצופה של אותו כדור? האם יש צורך לשנות את סוג הכדור לאחר שימוש ממושך באותו סוג ואם כן למה? תודה רבה .

22/03/2003 | 12:54 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לך מכיל במידה ומדובר בכאבי ראש על רקע מיגרנה ( ולא חבלה או גידול/ עמוד שדרה ) אהיה לך לבשורה. הטיפול המשלים במיגרנה הוא בשורה לחולים. הוא מפסיק את ההתקפים בלא שימוש כלל במשככי כאב. הוא התגלה באקראי במהלך טיפול משלים במחלה אחרת. תוכל לפנות אל האי מייל שלי באם תחפוץ. בכנותי הרבה רמי מור הומאופט