שיווי משקל ומיקוד ראיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/03/2003 | 17:10 | מאת: ע.

אני תקווה כי שאלתי מופנית לפורום המתאים: לפני כשבועיים נפלתי ונחבלתי בראשי (צד ימין מח תחתון) אבדתי הכרה למספר שניות. צילומי ct תקינים ונקבע זעזוע מח קל. אני סובלת מסחרחורות (בעיקר בשכיבה ובהטית הראש לימין) וממיקוד ראיה לקוי.(מעין תחושת ערפול קלה), דבר המונע ממני לנהוג ולעסוק במקצועי. בפיזיוטרפיה התחלתי עם תרגילי עיניים למיקוד הראייה. שאלתי: האם הנזק הפיך לגמרי? מהו זמן ההחלמה? האם עלי לפנות לסיוע נוסף מלבד פיזיוטרפיה?

10/03/2003 | 00:09 | מאת:

במידה ובדיקת ה- CT תקינה ואין עדות לנזק רקמתי התלונות בד"כ נעלמות עם הזמן. משך ההחלמה יכול לנוע בין מספר ימים ועד מספר חודשים. במידה ואין שיפור לאחר מספר שבועות מומלץ לפנות לנוירוכירורג להתייעצות נוספת. ד"ר אשכנזי

10/03/2003 | 07:02 | מאת: ויוי

תודה.