ממצא היפרדנטי 1.0-0.5 באונה השמאלית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/03/2003 | 08:22 | מאת: טבעון

אני מבקשת להבין את משמעות האבחנה לאחר איבוד הכרה התעלפות להלן האבחנה לאחר ביצוע סי. טי: ממצא הפירדנסי 1.0-0.5 ס"מ באונה השמאלית של המחוחון. הממצא לא מקבל האדרה לאחר חומר ניגוד. מרקם מוח תקין. קו אמצע שמור. מודה מואד למי שיוכל להסביר לי מעט על הנ"ל מדובר בחייל בן 20 .

03/03/2003 | 08:28 | מאת:

מדובר בממצא בעל צפיפות גבוהה היכול להתאים למספר רב של אבחנות. ע"מ להתקדם מומלץ להתייעץ עם נוירוכירורג וקרוב לוודאיי לבצע MRI מוחי. ד"ר אשכנזי

04/03/2003 | 12:43 | מאת: טבעון

נלחצתי האם אפשר קצת יותר פרטים בבקשה, מסוכן? קטסטרופה?