כאבים בצוואר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/03/2003 | 21:28 | מאת: אפרת

דר שלום רב, לפני חודש עברתי בדיקת אולטרא סאונד צווארי שהממצא בו היה חשד לאוסטיפיקל מיוסיטיס וחוץ מזה הסתידויות גסות בצוואר, כהמשך מהברור עברתי מיפוי עצמות ובדיקת סיטי שני הבדיקות תקינות, כבר קרוב לחודשיים שיש לי כאבים בצוואר וחוסר תחושה בצד ימין של הראש והפנים, בירור נוירולוגי תקין, הייתי מאושפזת בנוירולוגיה ולא מצאו ממצא חגרי מה זה יכול להיות חוסר התחושה, ומה לעשות עם הכאביםבצואר אני די מיואשת. אשמח לשמוע על פיתרון בהקדם

03/03/2003 | 08:29 | מאת: ד"ר אשכנזי

03/04/2003 | 13:22 | מאת: עדי

שלום מזה כחודש אני סובל מכאבים בצוואר ,סחרחורות וכאבי ראש הכאב לא קבוע אלא משתנה ומתגבר בעבודה ( עם מחשב ) ביקרתי אצל ניירולוג שהפנה אותי לבצעה c/t ראש -נמצא תקין ( לא c/t צוואר ) התחושה שלי היא שהגורם הוא עמדת עבודה לא נכונה מול המחשב . האם זה אפשרי ? מה עוד אתה ממליץ לי לעשות? בברכה עדי

03/03/2003 | 08:30 | מאת: ד"ר אשכנזי

אפרת שלום לא ניתן לעזור לך מבלי לעבור על הבדיקות שביצעת ולראות אם יש צורך בברור נוסף. ד"ר אשכנזי

03/03/2003 | 23:13 | מאת: אפרת

דר 'אשכנזי שלום, תודה רבה על התיחסותך המהירה, אין לי עוד בדיקות שעברתי חוץ ממה שפרטתי, הכל תקין, ועדיין יש לי חוסר תחושה בפנים ובצוואר בצד ימין, האם יש איזה כיוון שבו אני יכולה אולי להעזר זה מתחיל להיות מטריד מאוד בבקשה כוון אותי. תודה אפרת