מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/03/2003 | 00:27 | מאת: תמר

ד'ר שלום! שנים רבות אני סובלת ממיגרנה קשה,אף פעם לא היתה לי אאורה,בסביבות גיל 50 [היום אני בת 57] עוד לפני גמר המחזור , תדירות כאב הראש ועוצמתו פחתה, גם עם לקיחת ההרמונים עדין היתה תדירות פחותה,אך לאחרונה במשך לערך שנתיים עם הורמונים ובלעדיהם[חודשיים] ,כאבי הראש חזרו בתדירות של יום יום , לא כאב קשה כמו בעבר, כלומר עברו השתנות,יש אאורה בצורת נפילת אנרגיה , פשוט עייפות מבשרת, סחרחרת קלה,ואחכ' כאב ראש "מונח "לא חזק ,אך הולך ומתחזק,במצח,או מעל המצח,לעיתים מלווה בחילה קלה, הרבה פעמים מעיר משינה,לציין שאימטרקם שהרופא נתן לי רק לאחרונה ,עוזר בכל שלב, תוך 30-40דקות וזה טוב, אך מה יהיה הסוף כמה אימטרקס אפשר לקחת[ מטופלת גם בטרייטס 1.25 מג' בבקר ללחץ דם]לפחות 4 פעמים בשבוע אני לוקחת אימיטרקס , כאב הראש הורס לי היום ומדלדל אותי מכוחותיי. מחכה לתשובה בקוצר רוח. תודה רבה מראש . תמר.

01/03/2003 | 06:36 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לך כפי שכבר נכתב כאן לא אחת הטיפול האלטרנטיבי מושתת על קוקטייל צמחי אשר יועד במקורו למחלה אחרת - התגלה כבשורה טיפולית במיגרנה בלא כל צורך במשככי כאבים. הטיפול מוריד את תדירות ההתקפים במרבית המקרים עד כדי אי הופעת כאב. אסייע לך באם תחפצי . ניתן לפנות אל האי מייל ולהשאיר פרטים. בברכה רמי מור

02/03/2003 | 22:18 | מאת: נוירופסיכולוג

תמר שלום, 4 התקפים בשבוע זה המון, לא הציעו לך טיפול מניעתי? (אלא אם הטריטס שניתן לך הוא למטרה זו, אם כן הוא כנראה לא כל כך עובד). בכל מקרה אם זו התדירות יש לדעתי לחזור לרופא המטפל. אתר טוב לטיפול ולמניעה של מיגרנות הוא זה של דר' אמנון מוסק: www. roshhelp.co.il.