Bell's Palsy

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/02/2003 | 19:23 | מאת: דני

שלום, קבלתי אבחון שיש לי Bell's Palsy . תופעות: חצי פרצוף מגיב כאילו אחרי זירקת הרדמה של רופא שיניים, עין ימנית מאוד דומעת באופן שוטף (בגלל שהעפעפים לא נסגרים היטב), עוית קלה בפרצוף, דיבור ואכילה מוגבלים במקצת, השמיעה לא מושפעת. בהמלצת הרופא המשפחתי התחלתי לקחת: Valtrex Prednisone Synthomycine - משחה לעין מנסיונכם: האם ניתן לעשות פעולות בנסוף לפעולות הנ"ל על מנת לזרז התאוששות? מהן הפעולות והיכן ניתן לקבל ייעוץ לגבי פעולות אלה? לאיזה תחום התמחות שייכת מחלה זאת? נוירלוגיה או ..? תודה מראש על העשרת המידע שלי דני

04/03/2003 | 10:27 | מאת: ויקי

דני שלום, חמי (אביו של בעלי) גם אובחן אתמול עם זה. זה קרה לאחר כשלשה שבועות של שפעת מאד כבדה וכאבי אזניים, שיעול וכו. האם הרופא שלך אמר תוך כמה זמן אמורה להיות החלמה? מתי יהיה שיפור? האם זה משהו נפוץ? אם תוכל למסור את כל המידע שיש לך, אשמח. מקווה שתרגיש טוב.