ריזולט

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/02/2003 | 22:22 | מאת: שוש

עקב כאבי ראש קשים (אולי מגרנה) הנני משתמשת בכדורי ריזולט שרק הם מצליחים למנוע החרפה של כאב הראש וגם להעבירו. ברצוני לדעת מה הנזק בנטילת התרופה? תודה שוש

03/03/2003 | 05:59 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום שוש רצוי להפנות את שאלת הנזק לרופא המטפל. אך כפי שכבר נכתב כאן רבות. למיגרנה יש בשורה טיפולית - טיפול משלים צמחי מפסיק את התקפי המיגרנה ומוריד את תדירותם עד כדי היעלמותם. הטיפול ,מושתת על אקסטרקט ( תרכיז ) צמחי אשר יועד למטרה טיפולית במחלה אחרת. בכל יום מחדש אני מופתע מהדרמה שהטיפול הזה מחולל. אסייע לל באם תחפצי. אפשר להשאיר פרטים באי מייל שלי ואשוב עם מידע מורחב. בברכה רמי מור

03/03/2003 | 19:43 | מאת: שוש

ברצוני לקבל פרטים נוספים בקשר לאקסטרקט. תודה שושרמי מור - הומאופט כתב/ה: > > שלום שוש > > רצוי להפנות את שאלת הנזק לרופא המטפל. > אך כפי שכבר נכתב כאן רבות. > למיגרנה יש בשורה טיפולית - טיפול משלים צמחי > מפסיק את התקפי המיגרנה ומוריד את תדירותם > עד כדי היעלמותם. > > הטיפול ,מושתת על אקסטרקט ( תרכיז ) צמחי אשר יועד למטרה > טיפולית במחלה אחרת. > בכל יום מחדש אני מופתע מהדרמה שהטיפול הזה מחולל. > > אסייע לל באם תחפצי. > > אפשר להשאיר פרטים באי מייל שלי ואשוב עם מידע מורחב. > > בברכה > רמי מור