אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/02/2003 | 17:24 | מאת: עדי

שלום, שמי עדי ואני סובלת מאפילפסיה שהוגדרה בעבר, כשהייתי בת 16 כאפילפסיית נעורים, מחלה אשר יכולה לעבור לאחר מספר שנים של טיפול. אני אכן מטופלת ב-DEPALEPT 400מ"ג ליום. הכל היה תקין עד שביום שישי האחרון, היה לי התקף ראשון מסוגו בחיי (כיום אני בת 25), ומכיוון שהייתי לבד בבית איני יכולה לתאר במדוייק מה היה , מה שאני כן זוכרת זה את תחילת ההתקף ולאחריו אני רק זוכרת את עצמי בדרך לבית חולים עם משפחתי. באותו היום לא זכרתי דבר (כגון איזה יום היום ומה עשיתי לפני כן). בתה"ש עשו לי בדיקות דם, אך את בדיקת ה-EEG עדיין לא עשו (נקבע לי תור ליום רביעי הבא). הבעיה שלי היא שמאז יום שישי אני סובלת מסחרחורות באופן קבוע, ועייפות. 3 ימים לאחר ההתקף השרירים בגוף שלי היו תפוסים לחלוטין, כיום הכל תקין חוץ מהסחרחורות והעייפות. רציתי בבקשה לדעת אם זו תופעה רגילה ומה עליי לעשות עד הבדיקות כי ממש קשה לי לתפקד, ואם יש ויטמינים או תוספי מזון מומלצים לחולי אפילפסיה. תודה רבה על ההקשבה:), עדי

01/03/2003 | 16:29 | מאת: masiah

קראתי את מכתבך בעיון כקרוב לבעיה זאת וכמכיר את התרופה באופן אישי עלייך לבדוק תפוקודי כבד וריכוז ויטמין b12/צפיפות העצם תוספים טבעים טובים לבעייתך יכולים להיות חומצה פולית ,חומצה שומנית אומגה 3