כאב בכף הרגל - דחוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/02/2003 | 21:38 | מאת: גדי

אני בן 32 בריא בד"כ לאחרונה התעורר בכף רגלי תחושת כאב המקשה על דריכה, מבדיקה שעשיתי נאמר לי שהעצב נתפש ורק ניתוח יועיל, מאידך שמעתי מידידה שזה רק ענין של זמן וזה עובר לבד, מאחר שאני חושש מאד מניתוח רציתי לדעת האם יש אמת בדבריה? והאם יש לך אלטרנטיבות נוספות חוץ מניתוח? ואולי מדרסים יועילו ואם כן איזה? תודה רבה

24/02/2003 | 22:21 | מאת:

גדי שלום מומלץ שתפנה לרופא לבדיקה כמובן שעל סמך תאורך אין כל אפשרות לתת לך עצה רפואית אחראית. ד"ר אשכנזי