עזרה בהפנייה למומחה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/02/2003 | 20:35 | מאת: יבגני

שלום רב, אישתי בת 23 סובלת מזה 15 שנים מכאבי ראש עזים הסימטומים המלווים את הכאבים הם: הקאות ,כאבים עזים היא מאוד סובלת מזה הכאבים מופיעים בתדירות לא קבועה ההתקפות נמשכות כיממה. היא פנתה לרופאים רבים ועשתה בדיקות רבות כגון: בדיקות עיניים רנטגן גולגולת CT בדיקות לגורמים אלרגיים עד עכשיו אין שום תוצאות מעודדות (לא נימצא דבר) ניסונו רפואה אלטרנטיבית...ללא הצלחה האם תוכלו לעזור לי בהכוונה טובה למומחה כלשהו שיוכל לעזור לנו חברים הפנו אותנו לפרופסור קרסו,אך אינו מקבל פציינטים חדשים מודה מראש יבגני

02/03/2003 | 22:25 | מאת: נוירופסיכולוג

שווה לברר לגבי דר' אמנון מוסק, נוירולוג. יש לו אתר שמכיל פרטים עליו וכן מידע רב על כאבי ראש ופנים וטיפולים שונים:www.roshhelp.co.il.