סחרחורות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/02/2003 | 21:25 | מאת: רלי

לכל ניאורולוג שלום רב בעלי בן 52 סובל מזה כחודשיים מסחרחורת הולכת וחוזרת עבר בדיקות דם שונות של המתנה של חודש לתשובה וכמו כן איסוף שתן של 24 שעות ופי חות דעת הרופא הכל תקין נבדק אצל רופא אוזניים וגם טען שהכל בסדר אבל זה לא בסדר מידי יום תוקפות אותו הסחרחורת אשמח לקבל יעוץ בתודה רלי.

28/02/2003 | 14:26 | מאת: אבנר

גם לי היו סחרחורות, חשוב לאבחן את סוג הסחרחורת והסיבה. אם הנוירולוג לא מוצא כדאי לבקש הפניה למרכזים לטיפול בסחרחורות בבתי החולים. אחת מהסיבות יכולה להיות בעיה במערכת שיווי המשקל באוזן הפנימית ( רופא אף אוזן גרון לא יראה זאת בבדיקה חיצונית), זה ניתן לטיפול ע"י פיזיותרפיה ווסטיבולרית וניתן לקבל הפניות מקופ"ח.