חוצפה של מנהל הפורום

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/02/2003 | 00:28 | מאת: מאי

ממש חוצפה שאנשים שואלים ומבקשים את עזרתו של מנהל הפורום והוא לא עונה!!!!! מה זה פה?? צוחקים עלינו???? למנהל הפורום- אם אינך יכול לענות, תפרוש מכאן ותן לרופא אחר שיענה במקומך!!! מהמאוכזבת!!!!!!

21/02/2003 | 09:19 | מאת: אלדי

זה מאוד אופייני נסי להציע תיגמול כספי אולי אז מישהו יענה. - חבל שזה כך כי בדרך כלל אנשים מגיעים לפורומים כאלו כאשר אין להם פתרונות טובים או מחפשים שותפים לבעייה. אולי כדאי לטלפן אל ד"ר לוסוסו - אולי התקלקל לו המחשב? לעג לרש