רגליים רדומות-דחוף!!!

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/02/2003 | 23:37 | מאת: מיכל

ד"ר שלום אני מאד מודאגת, הרגליים שלי רדומות כבר קצת יותר מחודשיים. זה התחיל מקצות האצבעות וטיפס והגיע עד למפשעות. ההרגשה של נימול ותחושת כבדות בעיקר במצב שכיבה אבל בהחלט גם במצב עמידה וישיבה. עשיתי בדיקות דם וה- b12 שלי הוא 151. חוץ מזה כל בדיקות הדם יצאו בסדר גמור( אני גם קצת אנמית). הופניתי גם לבדיקת E.M.G. וגם שם התוצאות כפי שאני מבינה טובות( אם יש צורך אני אפרט את התוצאות המדוייקות). יש לי תור לנוירולוג בעוד שבוע ,אבל אני מאד מודאגת. מה יכולות להיות הסיבות לתופעה המוזרה הזאת? אני מאד מודאגת. יש סיכוי שזה יעבור אי פעם? זה יכול להגיע למצב של חוסר תחושה מוחלט? אנא ענה לי בדחיפות. תודה מראש מיכל

21/02/2003 | 11:15 | מאת: חיים מטפל

מיכל שלום הבעיה מוכרת לי כמטפל אלארנטיבי . טיפלתי בבעיות דומות כמו שלך . אשמח לעזור לך את מוזמנת לפנות אלי טל:04-8759811 שבת שלום

22/02/2003 | 19:09 | מאת:

מיכל שלום קשה לענות לך מבלי לבדוק אותך וקרוב לוודאי לשלוח אותך אז למספר צילומים. כדאי מאד שתגיעי לנוירולוג לבדיקה ובכל מקרה מומלץ שעד שתאובחני תתעלמי ממטפלים למיניהם (כמו זה שניסה לפנות אליך) כי לפני שתאובחני טיפולים כאלו יכולים לגרום ליותר נזק מתועלת. ד"ר אשכנזי

22/02/2003 | 20:06 | מאת: חיים מטפל

"ר אשכנזי אתה צודק ואם היא היתה פונה אלי אזי הייתי מפנה אותה לבדיקות מסודרות תודה

27/02/2003 | 13:55 | מאת: יפעת

אהלן מיכל, רציתי להוסיף כי גם אני חוויתי מצב זה פעמיים בחיי ,פעם אחת לפני כשנתיים נרדמו לי הרגליים למשך שבועיים ומיד אחר כך הנימול הפך למין רעד פנימי ולא מובן ופעם שניה לפני כחודש נרדמו לי הרגלים למשך שבועיים .אני מוכרחה לציין כי כשהגעתי לנוירולוג הוא שלח אותי לסדרת בדיקות ארוכה שבסופה נאמר כי המצב נבע מלחץ נפשי ,כלומר מה שאני מנסה לומר הוא שחשוב שתדעי שזה עובר,כמובן שלא להיות אדישים אבל מניסיוני -זה עובר אפילו שלוקח קצת זמן והרבה חוסר נעימות , החלמה מהירה