שאלה לד"ר לוסוס-האם יש כדור חדש נגד מיגרנה?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/02/2003 | 17:18 | מאת: מירי

1-2 פעמים בשבוע תוקפת אותי מיגרנה קשה, הכדורים שאני נוטלת הינם: אופטלגין, נורופן פורטה, אדקס פורטה, טמיגרן ומיגרלאב. כל אלה כבר לא מועילים, האם ידוע לך על כדור אחר שתוכל להציע לי? תודה רבה.

02/03/2003 | 22:29 | מאת: נוירופסיכולוג

אני לא רופא אך גם לי מגרנות. מהנסיון שלי בתדירות של יותר מ-4 התקפים בחודש יש לקחת טיפול מניעתי. כמו כן ישנם טיפולים הרבה יותר טובים מאלו שאת לוקחת למיגרנה לטיפול בשעת התקף, למשל (ואין זה יעוץ רפואי לך): ריזאלט, אימיטרקס, זומיג. פני לנוירולוג. כמו שכבר כתבתי בתשובות אחרות בקרי באתר:www.roshhelp.co.il