האם יש כדור חדש נגד מיגרנה?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/02/2003 | 22:10 | מאת: מירי

אני בת 36 סובלת מגיל 20 ממיגרנות בתכיפות של 1-2 פעמים בשבוע אני מצליחה איך שהוא לתפקד פיזית אך המח פשוט מושבת, היות ותחום עבודתי מצריך ריכוז וחשיבה אני מבקשת לדעת אם יש כדור יעיל במיוחד למיגרנות, טמיגרן ומיגרלאב לא מועילים גם לא אופטלגין, נורופן פורטה או אדקס ופורטה. אודה לך על מתן אינפורמציה. ושוב תודה.

20/02/2003 | 08:25 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב במיגרנה הטיפול אלטרנטיבי מופלא המוריד את ההתקפים עד כדי אי הופעתם. הוא מושתת על תרכיז מרוכז של צמחי מרפא אשר התגלו באקראי במהלך טיפול במחלה אחרת. תוכלי לפנות אל האי מייל באם תחפצי בכך. בברכה רמי מור

20/02/2003 | 23:11 | מאת: מירי

אנא רשום לי את כובת האימייל שלך. תודה