אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/02/2003 | 06:12 | מאת: לימור

ברצוני לדעת אם האדם שסובל מאפילפסיה יכול להרגיש כי הוא אמור לקבל התקף? לימור

21/02/2003 | 15:23 | מאת: dante

לימור, זאת הרגשה אישית. יש אנשים המודעים לכך ויכולים עקב כך למצוא מקום "ידידותי" לקבלת התקף. יש כאלה שלא מרגישים דבר. יש גם כאלה שמקבלים הרבה "אזעקות שווא". התחושה היא בסופו של דבר, תחושה של ירידה בכמות החמצן המגיע למוח וכתוצאה מזה אנשים מתחילים להרגיש "מנותקים" מהסביבה המידית שלהם באותו רגע. השאלה היא לא אם יש התרעה. השאלה היא יחס הסביבה לאפילפסיה.