פרכוסים ואיבוד הכרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/02/2003 | 12:34 | מאת: רונית

שלום רב ביתי בת השמונה התלוננה בוקר אחד על כאבי ראש ואי יכולת לעמוד על רגליה. בשעות הצהריים בעת חזרתי ממקום עבודתי מצאתי אותה ללא הכרה ,מפרכסת ועם חום של כמעט 40 מעלות. היא היתה מונשמת בטיפול נמרץ כ-12 שעות ואז חזרה להכרתה. עברה 2 בדיקותeeg הראשונה - תקינה והשניה לאחר לילה ללא שינה-טוענים שגילו מוקד אפילפטי ונתנו לה טיפול מונע -טגריטול. יצאנו מבית החולים בהרגשה שהרופאים היו חסרי אונים ובעצם לא ידעו להצביע על הבעיה \הסיבה לכל הסיפור הנ"ל. אני חשה שהיא מקבלת טיפול לא נכון לה . מה עלי לעשות ע"מ להמשיך ולחקור את מה שארע?

21/02/2003 | 15:28 | מאת: dante

הי רונית. כאן לא מדובר באבחון של כאב ראש . זהו אבחון קרדינלי היכול להשפיע על חיי בתך ב -20 שנים הקרובות. לכן עליך ללכת לקבל חוות דעת שניה. במידה וטוענים שזאת אפילפסיה, בררי מי הרופאים המובילים בתחום. רק אחרי שיחזרו מספר רופאים על ההבחנה תוכלי לדעת מה קרה. ואם על בתך לקבל טיפול תרופתי.

01/03/2003 | 16:40 | מאת: masiah

רופאים הידועים והמטפלים ד"ר מירי ניופלד(איכילוב) קיימת עמותה שיש לה המון פרטים בנדון אירגון "אייל" (אירגון חולי אפילפסיה)

02/11/2003 | 11:57 | מאת: נטע

איך ניתן ליצור קשר עם אירגון חולי האפילפסיה ("אייל") ?

02/11/2003 | 13:44 | מאת: אפרת

אין לי מושג , אבל יש ארגון אפילפסיה אמריקאי שיכול לשלוח אליך חומר רלוונטי יותר מקצועי ויותר מגוון ממה שתשמעי אצל רופא בקופת החולים: [email protected]