קברנומה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/02/2003 | 16:31 | מאת: יריב

לד"ר שלום, לפני כשנה אובחנה אצלי קברנומה בקורפוס קולוסום. לאחרונה אני חש בהתכווצויות (cramps) בצד המצח מפעם לפעם, קרוב למקום שבו יש לי וריד בולט. ההתכווצויות נחוות כמו צביטות רגעיות. האם מקור ההתכווציות הוא במערכת הדם? האם יתכן שיש לזה קשר לקברנומה? תודה.

15/02/2003 | 23:06 | מאת:

קרוב לוודאי שאין כל קשר בין השניים. ד"ר אשכנזי

01/01/2004 | 19:39 | מאת: דוד

ד"ר אשכנזי שלום לפני כ- 3 שנים התגלה בעמוד השדרה שלי דימום . הוא נתגלה רק אחרי MRI כחודש אחרי שסבלתי מכאבי גב תחתון , חולשה ברגליים , וקושי ביציאות ושתן . הדימום פסק והתיבש עקב טיפול בסטרואידים . אבל נגרם לי נזק בלתי הפיך . עם הזמן החלו להופיע כאבים אשר התגברו ונכון לעכשיו יש לי כאבי שריפה במהלך כל היום והלילה . להקלה אני מקבל כדור טרמדקס וכדור אלטרול . טופלתי במחלקת כאב אך זה לא הועיל . עם התיפקודים בהליכה השלמתי אך האם ניתן לטפל בכאבים . אשמח לקבל חוות דעת ואולי קיימים מקרים דומים שאוכל להיות בקשר עימם . תודה , דוד