איבחון פרקינסון - דחוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/02/2003 | 08:19 | מאת: לילי

מה הם תסמינים של פרקינסון? האם יש בדיקה שקובעת ב100 % קיום מחלה? מה הטיפול במחלה? מדובר, באימא שלי , בת 75, שנתיים אחרי ארוע מוחי, מצב מוטורי הידרדר לאחרונה , תודה, לילי

19/02/2003 | 09:49 | מאת: מאיה

סמנים של פרקינסון הם קושיות בתנועה,רעד בגפיים,קפאון שרירים.... רופא נארולוג בבדיקה פשוטה של תנועה יכול לאבחן את המחלה. גם אבא שלי חולה במחלה. הטיפול הוא טיפול תרופתי בדר"כ ע"י תרופות הדופה המשלימות את החומר החסר במוח כתוצאה מהמחלה.

02/03/2003 | 15:15 | מאת: ehud

שלום לך, ישנה בדיקה שניתן לעשות אות בבית חולים וולפסון במחלקת המיפויים זוהיא בדיקה של מיפוי האזור הפרקינסוני במוח הבדיקה נקראת DAT SCAN הבעיה היא עלות הבדיקה כ - 900$