כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/02/2003 | 12:57 | מאת: שלי

שלום, אמא שלי סובלת מכאבי ראש חזקים (מיגרנות), בזמן האחרון לפחות אחת לשבועיים. במצב כזה היא לא מצליחה לעמוד, חייבת חושך ושקט ולעתים גם בחילות. היא משתמשת בכדורים חזקים, אך אלה אינם מרפאים, אלא רק משככים. שמעתי על זריקה שאפשר לעשות (באיכילוב, נדמה לי) שמרפאת את נושא המיגרנות לתמיד. שאלתי היא: האם יש אמת בדבר? ואם כן, האם אוכל לקבל פרטים ואל מי לפנות? אם לא, מה כן אפשר לעשות על-מתנ שכאבי הראש לא יחזרו בכלל? אשמח אם תחזרו אלי עם תשובות מפורטות, העניין חשוב לי מאוד. תודה, שלי

12/02/2003 | 05:35 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום שלי ניתן לטפל בהצלחה במיגרנה ולמנוע את הופעתה. הדבר מושג באמצעות טיפול טבעי/ צמחי אשר התגלה כיעיל בטיפולי מיגרנה . שלחתי לך מייל. אשמח לסייע. רמי מור