נירופטיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/02/2003 | 01:54 | מאת: עודד

יש לי זרמים וכאבים בכל חלקי הגוף, הייתי אצל כמה נוירולוגים אשר אינם יודעים ואינם מצליחים לטפל בבעייה זו אך זה ניראה כמו נירופטיה , כמובן שהם ניסו אך ללא הטבה אשמח לקבל תשובה בהקדם

09/02/2003 | 07:37 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב באם אתה סוכרתי וזוהי ניירופטיה מאובחנת ולא קביעה סובייקטיבית שלך. ניתן יהא לסייע לך. בברכה רמי מור

10/02/2003 | 19:19 | מאת: עודד

אני לא סובל מאף מחלה וכמובן לא מסוכרת בבדיקות דם הכל תקין אשמח אם תשאיר ט'ל ואני יסביר לך יותר לגבי הנושא תודה לך על תשובתך