מסתבר לצערי שחבל על הזמן...!!!אין פה אף אחד !!!

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/02/2003 | 00:29 | מאת: תמר

08/02/2003 | 21:58 | מאת:

תמר שלום לצערי הנוירולוג שניהל את הפורום הפסיק לענות לפני מספר חודשים. אני מנסה ככל יכולתי לענות על השאלות בנושאי נוירוכירורגיה אך לצערי איני מסוגל לענות על השאלות בנושאי הנוירולוגיה שהן רוב השאלות הנשאלות כאן. כולי תקווה שימצא בקרוב נוירולוג אשר יקח על עצמו את ניהול הפורום. ד"ר אשכנזי

09/02/2003 | 00:14 | מאת: א.

היתי רוצה לדעת, באיזה נושא אתה כן מתמחה, ועל איזה סוג של שאלות אתה עונה? לפני כשבוע שאלתי שאלה בנושא הנירוכירורגיה (ולא נירולוגיה) ולא התיחסת לשאלה בכלל! אז כדי להקל על כולנו, תגדיר מהם השאלות שאליהן אתה מתיחס.