קרטיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/02/2003 | 23:33 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 40 ולפני כ-5 שנים עברתי ארוע מוחי ולא נמצאה סיבה. מאז אני מתופלת בקרטיה. שמעתי שזוהי תרופה אשר אוסרים על השימוש בה כי יש לה תופעות לוואי קטלניות??? האם זה רק בגדר שמועה או שיש לה סימוכין? תודה

05/02/2003 | 06:06 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב בהסתמך על הכתוב בעיתון כפי שקראתי גם אני אז לא מדובר בתרופה מסוכנת כלל וכלל, אלא בכמות מסויימת שהיתה על המדף ואשר פג תוקף השימוש בה. היצרן - גילה אחריות ראוייה להערכה והוריד מן המדפים את פגי התוקף. באם ניתן לך קרטיה - אזיי סביר להניח כי סבלת מקרשיות יתר וזוהי הסיבה לארוע המוחי. הנה לך 2 צפורים במכה - תשובה כפולה. בברכה רמי מור

05/02/2003 | 17:13 | מאת: תודה אך..

תודה על התשובה אך מבדיקות מאוד נרחבות ומעמיקות שעשו בבית החולים נשללה האפשרות לקרישיות יתר וסיבה אכן לא נמצאה. ההסבר לקרטיה היה כטיפול מנע. שוב תודה דנה.