רטלין

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/02/2003 | 16:54 | מאת: רטלין

שלום, רציתי לדעת קצת יותר על התרופה הזאת ! בזמן ההתכוננות שלי ושל חבר למבחן במתמטיקה שמתי לב שהוא נוטל רטלין בזמן הלימודים והמבחן, הוא הציא לי להשתמש בתרופה בטענה שזו תעזור לי להצליח במבחן לאחר שניסיתי אותה התברר לי שזו עשתה פלאים איתי ! קיבלתי בבגרות 93 והרגשתי מרוכז בצורה שלא הייתי אף פעם. אני לא סובל מאיזה שהיא בעיה, אני מעוניין להתחיל לקחת את התרופה או אחרות המבוססות על אותו רעיון על מנת להצליח בלימודים. האם קיים איזשהוא מניע שאני אכך את התרופה ?

06/02/2003 | 10:17 | מאת: תיקי

אסורלקחת תרופה זו ללא התייעצות עם רופא, היא גם עלולה לגרום לנזק