ג'וליאן בר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/01/2003 | 21:24 | מאת: shahar

בבקשה פרטים על הנגיף.סיכונים ואיפה אפשר להשיג מידע וכול

30/01/2003 | 00:18 | מאת: ענת

שחר שלום מצאתי אתר בנושא להלן כתובת האתר http://www.guillain-barre.com

30/01/2003 | 00:22 | מאת: צחי

הי שחר לידיעתך, ניתן למצוא חומר על המחלה במנועי החיפוש (למשל גוגל) ע"י הקלדת gbs שזה ראשי תיבות של ג'וליאן ברה סינדרום

30/01/2003 | 07:22 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לשואל גוליאן בר סינדרום לא מוזכר בקשר עם נגיף/ וירוס כפי שצניינת. אילו היה מדובר בוירוס חד משמעי ניתן היה לסייע לך בתכשיר צמחי אנטי וירלי היעיל כנגד קשת רחבה של וירוסים. בברכה רמי מור

02/02/2003 | 08:44 | מאת: מיכל אבודגה

רמי מור - הומאופט כתב/ה: > > שלום לשואל > > גוליאן בר סינדרום לא מוזכר בקשר עם נגיף/ וירוס כפי שצניינת. > אילו היה מדובר בוירוס חד משמעי ניתן היה לסייע לך > בתכשיר צמחי אנטי וירלי היעיל כנגד קשת רחבה של וירוסים. > > בברכה > רמי מור

02/02/2003 | 08:54 | מאת: מיכל אבודגה