אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/12/2002 | 13:32 | מאת: ענבר

בן- דוד שלי סובל מאפילפסיה. הוא בן 21 ולוקח כדורים מגיל 8. הכדורים גורמים לתופעות לוואי של מין מעופפות. זאת תחושה לא נעימה ולכן הוא כבר כמעט ולא לוקח את התרופות. השאלה שלי האים יש איזו שהיא תחלופה לכדורים,כמו תזונה או מוצרי טבע למניהם? אשמח לקבל תשובה. בתודה ענבר.

31/01/2003 | 22:45 | מאת: שלומי/בעל עניין בתחום

בעקבות דאגתך הכנה לבן דודך אשמח לתת לך מספר הצאות שטובות לכלל חולי כיפיון(אפילפסיה) למרות שחשוב לדעת איזה סוג התקף הנ"ל סובל פעילות ספורטבית ומדיטציה מקיפה מורידה את סך ההתקפים ב 40% ידוע שחולי כיפיון סובלים מחרדות מקיפות בחיהם בגלל גורם הפתעה טיפולים אלטרנטיבים יכולים להיות טובים כמו אקפונטורה ,טאיי-צי אסור לאכול דברים חריפים וטוגנים לפי התפיסה הסינית_כבד כמקור הבעיה למנע מחשיפה לחשמל סטטי ישנו מחקר מקיף בשימוש בשמןדגי - ים צפוני אומגה3 בהורדת התקפים אצל ילדים יש להזהר מתוספי מזון כמו אבץ וסלניום ישנם מגוון רחב של צמחי מרפא לבעיה זאת אבל בגלל מורכבות הבעיה קשה בשלב להיות ספציפיים ולפרט