הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/12/2002 | 23:27 | מאת: ליטו

לרופא , שלום! חתני, בן 34 , סובל , מאז הילדות מבעיה של הפרעה בשינה. הוא דופק בראשו בכרית. התופעה ידוע לו כי אישתו (היום ) הוריו וחבריו במילואים מספרים לו. הוא בעצמו לא יודעה ולא מרגיש תוך כדי שינה, וגם לא מפריע לו להמשך הפעילות היומיומית שלו. שאלתי: יש אפשרות לגרום להפסקת המכות בכרית ? (ביתי מספרת שמתעוררת מבהלת באמצע הלילה ) בתודה מראש: ליטו

14/12/2002 | 07:05 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב אני מציע לך לפנות לרופא המשפחה אשר יפנה את החולה למעבדת שינה הנמצאת בטכניון בחיפה או בביהח' שיבא כמדומני. אין טעם למשוך את העניין . בהצלחה רמי מור

28/12/2002 | 19:37 | מאת: ליטו

להומאופט מר. רמי מור: רב תודות על התשובה המהירה והעצה ה מועילה !