כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/09/2002 | 18:46 | מאת: סיון

שלום, בשבוע האחרון אני סובלת מכאבי ראש קלים שבאים והולכים, ללא צורך שאקח כדור אפילו, פשוט מציקים כאלה. יש לי תור לרופאת משפחה ביום ראשון, אך עד אז, האם יש מקום לדאגה? ( סרטן גידולים וכו,) האם בבדיקות דם רגילות יכולים למצוא ממה נובע? האם יכול להיות שזה נובע מלחץ? מספר במשקפים החלפתי לא מזמן, אז אני די שוללת את העיניים כבעיה. תודה רבה וגמר חתימה טובה.

13/09/2002 | 06:41 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום סיון אין מקום לדאגה בשלב זה. בהרבה מצבים בחיינו אנו דואגים דאגת שוא. ברור רפואי הוא הדבר הנכון ואני אומר זאת לכל חולה עם מצב התחלתי וראשוני של כאבי ראש. עלייך למצות את הברור אשר אם לא יגלה את הסיבה אז לפחות ישלול מצבים לא נעימים. מתח בהחלט יכול לגרום לכאבי ראש, והוא נמנה עם הגורמים המובילים. ידע כל הציבור כי לכאבי ראש מסוג מיגרנה יש היום פתרון דראמתי באמצעות צמחי מרפאאשר עולה באיכותו על כל סל התרופות הקונבנציונלי וגם זה הקרוי תרופות מסוג חדש. בברכה רמי מור

13/09/2002 | 10:09 | מאת: סיון

תודה על התשובה המהירה שנה טובה

13/09/2002 | 20:01 | מאת: בקרית

רמי שלום. אני חיילת משרתת במקום סגור, לאחרונה סבלתי מהתקף מיגרנה שנמשך כיומים רופא היחידה הפנה אותי לנוירולוג לאבחן את הבעיה....השאלה שלי היא מה כבר נוירולוג יכול לעשות איך הוא יכול לטפל בהתקפי מיגנות שחוזרות(אני סובלת מהתקפי מיגרנות מזה כמה שנים בדרך כלל בעונות מעבר) אודה לך אם תוכל לענות על שאלתי.