תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

31/08/2000 | 20:13 | מאת: גלית

שלום ד"ר דבי! לפני שלושה שבועות עברתי תאונת שרשרת, בצילומי הצוואר אמרו שהכל בסדר. מאז אני סובלת מכאבי ראש איומים שבאים במפתיע, כמו כן קשה לשבת יותר מ - 5 דקות מול מחשב, אני מקבלת סחרחורות וכאבי ראש. האם אני צריכה ללכת לרופא? מה זה יכול להיות? תודה רבה, גלית(בת 28)

31/08/2000 | 21:21 | מאת:

גלית שלום לפי התאור שלך ישנם כמה גורמים היכולים לגרום לתלונותיך. חבלה מסוג "צליפת שוט" השכיחה מאד בתאונות שרשרת, למרות צילומים תקינים, יכולה לגרום לתלונות כמו שלך. כמו כן במידה ונחבלת בראשך בזמן התאונה, גם חבלה כזו יכולה לגרום לתלונות דומות. בכל מקרה אם במשך הזמן הקרוב לא יחול שיפור בתלונותיך כדאי שתבדקי ע"י נוירוכירורג שיוכל במידת הצורך גם לבצע בירור מעמיק יותר. בברכה ד"ר אשכנזי