דלקת בעצב?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/01/2001 | 22:19 | מאת: נעמה

לפני כחודשיים סבלתי מדקירות באוזן שמאל וכאב בחצי ראש (שמאל) טופלתי במשכך כאבים וכעבור חודש הבעיה חזרה ואז נאמר לי שיש לי דלקת בעצב בראש..... רציתי לדעת מה הכוונה ,מה הסיבה ומה עושים בנדון. (נבדקתי ע"י א.א.ג ששלל בעיה באוזן) תודה.

09/01/2001 | 22:29 | מאת:

נעמה ישנם מצבים שבהם יש גירוי יתר של עצב בפנים. זו תופעה מוכרת. הסיבה לא לגמרי ברורה. הטיפול הוא בעיקרון תרופתי, לא מדובר במשככי הכאבים הרגילים, אלא תרופות מסוג אחר, ולרוב זה עוזר. בברכה ד"ר ר. דבי

10/01/2001 | 22:13 | מאת: נעמה

שלום ותודה על התשובה אך עדיין איני מבינה מה הגורם לגירוי העצב (האם ישנה אפשרות שהגירוי הוא כתוצאה של פגיעת הלסת בתאונת דרכים לפני כ-10 שנים?) והאם יש קשר לדלקת באוזן? בפעם השניה שהתחיל הכאב (כעבור חודש) לא היתה דלקת באוזן אלא רק "דקירות" מדי פעם. תודה וערב טוב. נעמה.