עייפות מתמדת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/08/2000 | 09:25 | מאת: עירית

שלום, הבעיה שלי היא שאני כל הזמן עייפה. אני מתעוררת בבוקר עייפה. אני חוזרת הבייתה מהעבודה עייפה. בזמן האחרון זה מחריף, אם בעבר הייתי עייפה אבל יכולתי לסחוב עוד כמה שעות, היום אני ממש "גמורה" כבר ב20:00 בערב. אין כוח לעשות שום דבר, וזה ממש משבש לי את החיים. ממה זה יכול לנבוע? עשיתי בדיקות דם ולא חסר לי ברזל וויטמינים אחרים.

לקריאה נוספת והעמקה
23/08/2000 | 12:28 | מאת:

עירית שלום יתכן מאוד ואת סובלת ממחלת העייפות הכרונית. במדור הבריאות האחרון של עיתון "הארץ" התראיינתי בקשר לכך (כתבה על תסמונת הקרויה "פיברומיאלגיה" ולמעשה היא חלק ממחלת העייפות הכרונית), אז אם תוכלי להשיג את המוסף תוכלי לקרוא על כך בהרחבה. בברכה ד"ר רון דבי

23/08/2000 | 13:19 | מאת: עירית

פיברומיאלגיה מלווה בכאבי שרירים וכאבים נוספים. לי אין כאבים ותופעות אחרות . הדבר היחיד שמטריד אותי זה עייפות. יש סוג אחר של עייפות כרונית שלא מלווה בשום סימפטומים אחרים מלבד עייפות?