חיסון פוליו

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

27/04/2015 | 11:17 | מאת: שני

שלום רב בני בן שנה וחצי והיום היינו בטיפת חלב..קיבל חיסון נגד צהבת וכששאלתי אותה מה עם הפוליו אמרה שבגיל חצי שנה סירבתי ובגלל זה לא עשו לו..אציין שמעולם לא סירבתי לשום חיסון ואין לי מושג מדוע לא נתנו לו בגיל חצי שנה.בכל מקרה היא נתנה לו היום את החיסון ב2 טיפות החי מוחלש ואמרה שבגיל שנתיים תיתן לו את המנה השנייה. האם זה בסדר הדחייה הזאת וזה לא מסוכן בשבילו לקבל את זה בגילאים האלה?אציין שאני צריכה ללדת בחודש הבא האם זה מסוכן לי או לתינוק החיסון הזה? תודה רבה לחוצה..

שני שלום, אין בעיה בלוח החיסונים שהוצע לך, ואין סכנה לבנך בשל דחיית חיסון זו. אין גם סכנה בחיסון לך או לעוברך. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים