חיסון שפעת ואפילפסיה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

19/11/2020 | 18:05 | מאת: לי

שלום ביתי בת 20. לפני כחודש וחצי חוותה התקף אפילפטי טוני גדול כולל איבוד הכרה. החלה טיפול תרופתי. תודה לאל לא היה פרכוס גדול מאז, אך עדיין אינה לגמרי מאוזנת. האם מומלץ להימנע מחיסון השנה/בשבועות הקרובים או עדיף דווקא לחסן?

לקריאה נוספת והעמקה

לי שלום, מצבה של ביתך אינו התווית-נגד לחיסון שפעת מומת (אך בספק אם מתאימה לחיסון חי-מוחלש). ולהפך, מחלות נוירולוגיות מעמידות את הלוקה בהן בסיכון מוגבר לסיבוכים, אם יחלה בשפעת. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים