מנה שלישית לדלקת קרום המוח

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

24/04/2020 | 22:32 | מאת: אמא

דר שלום, בתי בת שנה וחודשיים הייתה צריכה לקבל החודש את המנה השלישית לחיסון דלקת קרום המוח )המניקוק B). בגלל המצב לא חיסנו אותה עדין ורציתי לדעת האם זה בעייתי עם נמתין עם החיסון עד שהמצב בארץ ירגע (קורונה). תודה לך על העזרה

שלום, המנה השלישית של חיסון הבקסרו צריכה להינתן מעבר לגיל שנה, כך שניתן להמתין מעט עד מתן שלה. עם זאת, אין המלצה לדחות חיסוני שגרה. כמו כן, לא ברור לכמה זמן יידחה החיסון. לכן אני חושב שכדאי לתת אותו בהקדם. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים